Petak, 19 Aprila, 2024
spot_img
NaslovnicaVijestiCrna hronikaŽivinice: Stravičan sudar automobila i voza, dvije osobe povrijeđene

Živinice: Stravičan sudar automobila i voza, dvije osobe povrijeđene

Dvije oosbe su povrijeđene u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u mjestu Litve nadomak Živinica. Kako je potvrđeno za Klix.ba, učestvovali su voz i automobil koji je u potpunosti uništen.

Iz Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona za Klix.ba su kazali da se danas oko 11:55 sati u mjestu Litve kod Živinica dogodila saobraćajna nesreća u kojoj su učestvovali automobil Volkswagen Passat i voz sa kompozicijom.

Foto: Čitatelj

“Dvije osobe koje su se nalazile u putničkom motornom vozilu su povrijeđene i trenutno se nalaze u Univerzitetskom kliničkom centru u Tuzli”, naveli su iz kantonalne policije.

Foto: Čitatelj

Iz tuzlanskog UKC-a za Klix.ba su kazali da su pacijenti hospitalizirani u bolnici te da je u toku dijagnostička obrada.

“Pacijent inicijala J.S. hospitaliziran je u Jedinici intenzivne terapije Klinike za anesteziologiju i reanimatologiju, gdje se nalazi na mehaničkoj ventilaciji. U toku je dijagnostika. Pacijentica incijala J.M. zadržana je u Klinici za hirurgiju, trenutno stabilna, a također dijagnostička obrada je u toku”, kazala nam je glasnogovornica UKC-a u Tuzli Ersija Aščerić – Mujedinović.

Uviđaj na mjestu događaja vrše službenici Odjeljenja kriminalističke policije Policijske uprave Živinice.

(Klix)

VEZANE VIJESTI
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

POPULARNO