Nedjelja, 28 Aprila, 2024
spot_img
NaslovnicaVijestiCrna hronikaTuzlaci se opraštaju od ubijene Amre

Tuzlaci se opraštaju od ubijene Amre

U tržnom centru u Tuzli sinoć se desio još jedan slučaj femicida. Pripadnik MUP-a TK-a Elvis Ćustendil osumnjičen je da je ubio iz pištolja Amru Kahrimanović.

Ubijena Amra bila je vlasnica kafića Sidney.

Iz Uprave policije MUP-a TK-a oglasili su se saopćenjem navodeći da je u srijedu oko 21. sat PS Centar zaprimila prijavu da je u TC Sjenjak u Tuzli došlo do upotrebe vatrenog oružja od strane muške osobe kojom prilikom je jedna ženska osoba zadobila povrede usljed kojih je podlegla.

 Osumnjičeni muškarac se nakon pucnjave udaljio sa lica mjesta, ali je brzom intervencijom policijskih službenika pronađen i priveden. 

Potvrdili su da je osumnjičeni policijski službeni Uprave policije MUP-a TK te istakli da će uviđaj namjestu događaja izvršiti tužilac i policijski službenici Odsjeka za opći kriminalitet Sektora kriminalističke policije Uprave policije MUP TK, a nakon kojeg će biti poznato više informacija. 

Iz policije nisu saopćili identitet osumnjičenog i ubijene, čak ni njihove inicijale. Međutim, korisnici društvenih mreža jesu…

Na društvenim mrežama objavljeni su i snimci privođenja osumnjičenog policajca, kojeg su pripadnici Specijalne jedinice MUP-a TK uhapsili ispred zgrade u kojoj je živio.  

@skkryper

Hapsenje nakon ubistva u Tuzli #crnahronika #tuzla #fyp @Crna Hronika BiH @zvonkokovacevic6 #bih #bos

♬ original sound – skryper

Na društvenim mrežama Tuzlaci se opraštaju od Amre. – Pahuljo moja… Toliko zajedničkog rada, truda, smijeha, razgovora, kafa… Tako me je večeras pogodilo sve ovo. Nema više tvog osmijeha i naših zezancija. Dobra ženo… Nemam riječi… Već fališ… Allah ti podario vječiti džennet, tvojima sabur, a zlotvoru džehennem. Nedostajat ćes zauvijek, stoji u jednom od oproštaja.  Tako dobra, tako fina osoba, moja šefice draga ne mogu da vjerujem šta se desilo. Uvjek si bila tu uz mene, savjetovala me ko svoje dijete i uvijek si tu kad zaškripi. Provele smo neko vrijeme zajedno, ostat ćes mi u lijepom sjećanju. Tuga prevelika. Nemam riječi za ovo zlo u kojem živimo, jako sam tužna i potresena, još jedna divna žena, navedeno je u jednom postu na Facebooku.

(Oslobođenje)

VEZANE VIJESTI
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

POPULARNO