Utorak, 28 Maja, 2024
spot_img
NaslovnicaVijestiTuzlanski kantonNedžad Kahrimanović, brat ubijene Amre: Policija je prije ubistva dolazila u kafić...

Nedžad Kahrimanović, brat ubijene Amre: Policija je prije ubistva dolazila u kafić i odvela drugog gosta, a ubicu ostavila

Nedžad Kahrimanović brat je ubijene Amre Kahrimanović (52) i vlasnik kafića u kojem se sinoć odigrala drama, nakon koje je policajac Elvis Ćustendil službenim pištoljem “glock” ubio nesretnu ženu.

On je za Faktor ispričao saznanja do kojih je došao te posebno naglasio da je Elvis Ćustendil u kafiću bio samo gost i da druge veze među njima nikada nije bilo.

– Policajac visokog ranga iz Tuzle sjedio je s jednim čovjekom i napravili su incident, zaposlenica je zvala policiju, oni su došli i odveli čovjeka koji je sjedio s tim policajcem. Policajac je ostao u objektu i pio je alkohol. Zaposlenica je potom zvala moju sestru da dođe od kuće, da i ona pozove policiju. Sestra je došla i vidjela Elvisa, kojega je znala kao gosta, jer je tu dolazio i rekla je da zaposlenica naplati svim gostima i da zatvori radnju. Izašla je i krenula kući – priča Kahrimanović za Faktor.

Elvis Ćustendil je, dodaje on, izašao za njom iz kafića i s leđa u nju ispalio 17 metaka, a po mojim saznanjima, pogodio je moju sestru sa osam metaka i likvidirao je na mjestu događaja.

– Moja sestra je tog čovjeka poznavala kao gosta, nisu bili ni u kakvim privatnim, poslovnim niti ljubavnim odnosima. Ona nema veze s tim likvidatorom, ubicom. Saznanja koja ja imam da je on već bio suspendiran, ali je imao neku zaštitu. Ipak, to je posao za policiju. Sigurno je da je imao službeni “glock” sa 18 metaka. Sve drugo što neki pišu je neistina – zaključio je Nedžad Kahrimanović.

Faktor

VEZANE VIJESTI
Reklamespot_img

POPULARNO