Nedjelja, 28 Aprila, 2024
spot_img
NaslovnicaVijestiCrna hronikaMuškarac iz Gradačca ubio suprugu, sve prenosio uživo na Instagramu

Muškarac iz Gradačca ubio suprugu, sve prenosio uživo na Instagramu

Korisnik društvene mreže Instagram jutros je objavio uznemirujući video, u kojem, kako tvrdi, ubija svoju suprugu. Iz policije zasad navode da se u tom gradu dogodila pucnjava te da su dvije osobe ranjene, a da se za napadačem traga.

Kako je za Klix.ba potvrđeno iz Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona, njihovi službenici dobili su dojavu o upotrebi vatrenog oružja u Gradačcu.

Precizirali su da se policijske ekipe trenutno nalaze na terenu te da je u toku utvrđivanje svih činjenica.

Muškarac je na društvenoj mreži Instagram objavio video izuzetno uznemirujućeg sadržaja, navodeći gledateljima da će uživo vidjeti ubistvo.

Potom se na videu vidi kako uzima pištolj i ispaljuje metak u čelo ženskoj osobi. Također, na videu se može čuti i plač djeteta koje se nalazilo u neposrednoj blizini.

Gledanje ovog videa se ne preporučuje zbog izrazito uznemirujućeg sadržaja.

Policija trenutno traga za osobom koja je počinila pucnjavu u Gradačcu, a sve aktivnosti provode u saradnji sa Kantonalnim tužilaštvom u Tuzli. Klix.ba je kontaktirao u ovu pravosudnu instituciju, iz koje nam nisu mogli kazati detalje slučaja u Gradačcu, navodeći da se utvrđuju svi detalji.

(Klix)

VEZANE VIJESTI
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

POPULARNO