Ponedjeljak, 22 Aprila, 2024
spot_img
NaslovnicaVijestiTuzlanski kantonKO SDP BiH Tuzla: Premijer Halilagić priznaje i ističe da SDA tokom...

KO SDP BiH Tuzla: Premijer Halilagić priznaje i ističe da SDA tokom proteklih trideset godina vladavine nije uložila niti jedne, jedine marke ni u jedan, jedini metar autoputa ili brze ceste u TK

Saopćenje za javnost KO SDP-a Tuzla.

Premijer Tuzlanskog kantona, gosp. Irfan Halilagić, u svom video obraćanju u vezi putne deblokade, detaljnom analizom jesno detektuje problem i daje nadu da u SDA još uvijek ima poneki pošteni član. 

Premijer Halilagić priznaje i ističe da Stranka demokratske akcije (SDA) tokom proteklih trideset godina vladavine nije uložila niti jedne, jedine marke ni u jedan, jedini metar autoputa ili brze ceste na Tuzlanskom kantonu.

Statističkim podacima je potkrijepio i dokazao nepravedan odnos prema Tuzlanskom kantonu od strane Vlade FBiH koju je predvodila SDA, decenijama unazad. 

S tim u vezi, zahvaljujemo Premijeru Halilagiću, na javnom priznanju za sve ono što poduzima Vlada FBiH na čelu sa Nerminom Nikšićem s ciljem putne deblokade Tuzlanskog kantona.

 Zbog ukazanog povjerenja, blagovremeno ćemo obavijestiti Premijera Halilagića o početku izvođenja radova na autoputu Tuzla-Orašje kako bi, na vrelom asfaltu, uradio “selfie”. 

Do tada, samo mu preostaje da pazi da se baterija ne isprazni i pokuša sačuvati odgovornosti za sistemsko uništavanje UKC Tuzla i JP Međunarodni aerodrom Tuzla, pod pokroviteljstvom gosp. Vujovića. 

Jeftin spin mladih majstora, ne prolazi.

Služba za informisanje

     KO SDP BiH Tuzla

VEZANE VIJESTI
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

POPULARNO