Zbog manifestacije „Kalesijsko ljeto“ izmjene režima saobraćaja

Zbog održavanja kulturno zabavne manifestacije „Kalesijsko ljeto“ privremeno će se obustaviti saobraćaj motornih vozila i drugih vozila u centru Kalesije.

Dana 22.07.2023.godine (subota) u vremenu od 17:00 do 22:30 sati u Ulici Patriotske lige od raskrsnice sa Ul.Senada Požegića (skretanje prema Domu zdravlja) do raskrsnice sa Ul.Žrtava genocida u Srebrenici zatim istom ulicom do kružnog toka i nazad do zgrade Općine Kalesija zbog smotre folklora.

Dana 29.07.2023. godine (subota) u vremenu od 19:00 do 23:00 sata u Ulici Patriotske lige do raskrsnice sa Ul.Senada Požegića (skretanje prema Domu zdravlja) do raskrsnice sa Ul.Žrtava genocida u Srebrenici (objekat UniCredit banke) gdje će se održati kulturno zabavni program.

Dana 04.08.2023.godine (petak) u vremenu od 19:00 do 22:30 sati Ulici Patriotske lige do raskrsnice sa Ul.Senada Požegića (skretanje prema Domu zdravlja) do raskrsnice sa Ul.Žrtava genocida u Srebrenici (objekat UniCredit banke).
Služba za komunalne poslove i civilnu zaštitu Općine Kalesija će postaviti privremenu saobraćajnu signalizaciju ili na drugi način obilježiti dijelove ulica na koje se odnosi izmjena odvijanja režima saobraćaja.

 

(press općine Kalesija)


Comments

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *