Petak, 3 Maja, 2024
spot_img
NaslovnicaVijestiKalesijaZbog manifestacije „Kalesijsko ljeto“ izmjene režima saobraćaja

Zbog manifestacije „Kalesijsko ljeto“ izmjene režima saobraćaja

Zbog održavanja kulturno zabavne manifestacije „Kalesijsko ljeto“ privremeno će se obustaviti saobraćaj motornih vozila i drugih vozila u centru Kalesije.

Dana 22.07.2023.godine (subota) u vremenu od 17:00 do 22:30 sati u Ulici Patriotske lige od raskrsnice sa Ul.Senada Požegića (skretanje prema Domu zdravlja) do raskrsnice sa Ul.Žrtava genocida u Srebrenici zatim istom ulicom do kružnog toka i nazad do zgrade Općine Kalesija zbog smotre folklora.

Dana 29.07.2023. godine (subota) u vremenu od 19:00 do 23:00 sata u Ulici Patriotske lige do raskrsnice sa Ul.Senada Požegića (skretanje prema Domu zdravlja) do raskrsnice sa Ul.Žrtava genocida u Srebrenici (objekat UniCredit banke) gdje će se održati kulturno zabavni program.

Dana 04.08.2023.godine (petak) u vremenu od 19:00 do 22:30 sati Ulici Patriotske lige do raskrsnice sa Ul.Senada Požegića (skretanje prema Domu zdravlja) do raskrsnice sa Ul.Žrtava genocida u Srebrenici (objekat UniCredit banke).
Služba za komunalne poslove i civilnu zaštitu Općine Kalesija će postaviti privremenu saobraćajnu signalizaciju ili na drugi način obilježiti dijelove ulica na koje se odnosi izmjena odvijanja režima saobraćaja.

 

(press općine Kalesija)

VEZANE VIJESTI
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

POPULARNO