Ponedjeljak, 6 Maja, 2024
spot_img
NaslovnicaVijestiKalesijaUsvojena inicijativa da se izvrši izmještanje Službe za pedijatriju Doma zdravlja Kalesija...

Usvojena inicijativa da se izvrši izmještanje Službe za pedijatriju Doma zdravlja Kalesija u prostor koji ima dva ulaza i čekaonicu za zdravu i bolesnu djecu

Općinsko vijeće Kalesija je na 28.redovnoj sjednici je jednoglasno usvojilo inicijativu vijećnika Hasada imamovića (SBB) da se izvrši izmještanje Službe za pedijatriju Doma zdravlja Kalesija sa Službom za vakcinaciju u prostor koji ima dva ulaza i čekaonicu za zdravu i bolesnu djecu.  

Mujo Mukić (NIP) – Koliko je koštao projekat izrade fontane 2010.godine ispred JU BKC-a Alija Izetbegović Kalesija? Da li je tačno da su četiri uposlenika presuđena zatvorskom kaznom?

Admir Karić (NIP) – Kada će istočni dio općine Kalesija, tačnije Memići dobiti poslovnicu BH pošte?  

Armin Karić (samostalni vijećnik) – Inicijativa Hasada Imamovića: Da se izvrši izmještanje Službe za pedijatriju Doma zdravlja Kalesija sa Službom za vakcinaciju u prostor koji ima dva ulaza i čekaonicu za zdravu i bolesnu djecu.  

Armin Karić (samostalni vijećnik) – Povodom inicijative Hasada Imamovića kontaktirao sam općinskog načelnika i predsjednika UO Doma zdravlja Klesija i smatram da je izvodljivo da se odvoji prostor za pedijatriju.

VEZANE VIJESTI
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

POPULARNO