Petak, 19 Aprila, 2024
spot_img
NaslovnicaVijestiKalesijaU utorak (08.11.2022) promocija knjige ”Obnovljivi izvori energije i energetska efikasnost”, autor...

U utorak (08.11.2022) promocija knjige ”Obnovljivi izvori energije i energetska efikasnost”, autor Adem Karić

U sklopu kulturne manifestacije IKRE, koja se u Kalesiji obilježava od 1996.godine, u oktobru i novembru 2022.godine građanima Kalesije i široj javnosti je ponuđen bogat kulturni i edukativni sadržaj.

  • Nakon promocije knjige “Pogibija braće Morića”, autora Envera Imamovića, pred velikim brojem posjetilaca u kalesijskom BKC-u, u utorak (08.11.2022) sa početkom u 16.oo sati u prostoriji Gradske biblioteke u Kalesiji je zakazana promocija knjige “OBNOVLJIVI IZVORI ENERGIJE I ENERGETSKA EFIKASNOST”, autor Adem Karić, dipl.ing.mašprofesor u JU MSŠ Kalesija.


– Riječ je o priručniku koji je namijenjen profesorima i učenicima srednjih škola mašinske struke, instalaterima centralnog grijanja i mašinskim tehničarima energetskog smjera, ali može poslužiti studentima i inženjerima u njihovom radu, kao i svima onima koji se bave poslovima vezanim za grijanje klimatizaciju i ventilaciju.

  • —- Udžbenik OBNOVLJIVI IZVORI ENERGIJE I ENERGETSKA EFIKASNOST možete pogledati/preuzeti na linku – OVDJE

Osim autora promotori su;
– dr.Džemila Agić, Centar za ekologiju i energiju Tuzla
– prof. Abdurahman Bajrić, JU MSŠ Kalesija.

(NKP.ba)

VEZANE VIJESTI
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

POPULARNO