Petak, 17 Maja, 2024
spot_img
NaslovnicaVijestiKalesijaU rekordnom roku prikupljen novac za liječenje Kasema Kulovića

U rekordnom roku prikupljen novac za liječenje Kasema Kulovića

Jedna lijepa vijest stigla je od prijatelja našeg sugrađanina Kasema Kulovića. Novac za liječenje dvedesetpetogodišnjeg Kasema je prikupljen, i to u rekordnom roku. Kasem, kao i njegovi roditelji i prijatelji, su zahvalili se svima koji su učestvovali u ovoj njihovoj borbi.

Kasem, koji boluje od tumora na mozgu, trenutno se nalazi na liječenju u Turskoj i uskoro se vraća kući. Za 15 dana ponovo ide na terepiju.

Kasemovi roditelji žele obustaviti akciju prikupljanja novčanih sredstava za liječenje njihov sina.

Ovim putem želimo čestitati svima koji su uzeli učešće u ovoj humanitarnoj akciji. Kalesijo, ponovo si pokazala da u tebi žive dobri ljudi, humanisti, ljudi koji su spremni pomoći. Bravo za sve one koji su u skladu sa svojim mogućnostima dali svoj doprinos.

Također, akciji prikupljanja novčanih sredstava odazvala su se udruženja i humanitarne organizacije s područja Živinica.

Kasem ima tek 25 godina. Nedavno se oženio. U doba kada je trebao uživati u novom poglavlju svog života, učiti plivati u bračnim vodama Kasem i njegova porodica suočeni su sa jednim od velikih iskušenja.

Pred njim i njegovom porodicom je velika borba, nadamo se da će iz ove priče izaći kao pobjednici. Kasemu želimo brzo ozdravljenje i da čim prije uživa u ljepotama bračnog života i momentima provedenim sa svojim najmilijim.

(Neon TV)

VEZANE VIJESTI
Reklamespot_img

POPULARNO