Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
spot_img
NaslovnicaVijestiKalesijaServisne informacije za srijedu, 08.novembar 2023.godine

Servisne informacije za srijedu, 08.novembar 2023.godine

Prema informacijama iz MUP-a TK-a, u protekla 24 sata na području našeg kantona evidentirano je izvršenje 9 krivičnih djela. Dogodilo se 7 saobraćajnih nezgoda, u kojima je lakše povrijeđena jedna osoba a za jedno lice ljekari se nisu izjasnili o stepenu povreda. Zabilježena su dva slučaja narušavanja javnog reda i mira.

Prema podacima iz PS Kalesija u protekla 24 sata na području opšćine Kalesija zabilježen je jedan slučaj narušavanja javnog reda i mira. Nije bilo krivičnih djela, niti saobraćajnih nesreća.   

Radarska kontrola za 08.11.2023.god.                                              

  • 16:00 do 18:00 sati: Ulica žrtava genocida u Srebrenici
  • 19:30 do 21:30 sati: Vukovije Gornje

Kalesijski vatrogasci nisu imali intervencija.

Ljekari i medicinski tehničari u službi hitne medicinske pomoći Doma zdravlja Kalesija obavili su 55 pregleda.

U porodilištu UKC-a Tuzla rođeno je pet beba, tri dječaka i dvije djevojčice. U privatnim porodilištima u Tuzli rođene su dvije djevojčice.

Radnici KP „Komunalac“ DD Kalesija odvoz smeća danas vrše iz sljedećih naseljenih mjesta: Rainci Donji od Ciglane-Hrastovi, Puzići, Herići, Požegići, Pedići do potoka, od raskršća Medaš- Pista prema džamiji Vukovije Gornje- Bara do pijace mosta Tojšići, Novo Naselje, Miljanovci, od Bijeljevca, Hamzići do benznske pumpe Ibem, Olanovca, Carska Bašta, Katanovići i Paljevine.

VEZANE VIJESTI
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

POPULARNO