Petak, 3 Maja, 2024
spot_img
NaslovnicaVijestiKalesijaServisne informacije za srijedu, 06.decembar 2023.godine

Servisne informacije za srijedu, 06.decembar 2023.godine

Prema informacijama iz MUP-a TK-a, u protekla 24 sata na području našeg kantona evidentirano je  izvršenje 6 krivičnih djela. Dogodilo se 10 saobraćajnih nezgoda, u kojima je jedna osoba zadobila lakše tjelesne povrede, a za jednu se ljekari nisu izjasnili o stepenu povreda. Zabilježen je  jedan slučaj narušavanja javnog reda i mira.

Prema podacima iz PS Kalesija u protekla 24 sata na području općine Kalesija nije dogodila se jedna saobraćajna nezgoda, u kojoj nije bilo povrijeđenih lica. Nije bilo krivičnih djela, niti narušavanja javnog reda i mira.

Radarska kontrola za 06.12.2023.god.                                              

  • 11:30 do 13:30 sati: Miljanovci-Sarači
  • 14:00 do 16:00 sati: Rainci Gornji-Međaš

Kalesijski vatrogasci nisu imali intervencija.   

Ljekari i medicinski tehničari u službi hitne medicinske pomoći Doma zdravlja Kalesija obavili su 50 pregleda.

U porodilištu UKC-a Tuzla rođeno je 10 beba, pet djevojčica i pet dječaka. U privatnim porodilištima u Tuzli rođena su dva dječaka.

Radnici KP „Komunalac“ DD Kalesija odvoz smeća danas vrše iz sljedećih naseljenih mjesta: Vukovije Gornje-od piste desno Kehonjina kafana, Mejtefište,  Džafići i Masle, Magistrala Tojšići, Mujdani, Ibralići, Hidani i Babajići, Prnjavor, Kurtici i Dubnica Donja,  Memići – od rijeke Tavna, osnovna škola u Memićima do benziske pumpe Halilović, Šahbazi i Muratovići.   

VEZANE VIJESTI
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

POPULARNO