Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
spot_img
NaslovnicaVijestiKalesijaServisne informacije za srijedu, 03.januar 2024.godine

Servisne informacije za srijedu, 03.januar 2024.godine

Prema informacijama iz MUP-a TK-a, u protekla 24 sata na području našeg kantona dogodilo se šest saobraćajnih nezgoda, u kojima je šest osoba lakše povrijeđeno, a ljekari nisu izjasnili o stepenu povreda za jedno lice. Zabilježena su dva slučaja narušavanja javnog reda i mira. Nije bilo krivičnih djela.  

Prema podacima iz PS Kalesija u protekla 24 sata na području općine Kalesija jutros se dogodila jedna saobraćajna nesreća u Babajićima. U pitanju je slijetanje automobila sa kolovoza, a u kojoj je povrijeđen vozač automobila. Nije bilo krivičnih djela, niti narušavanja javnog reda i mira.   

Radarska kontrola za 03.01.2024.god.                                              

  • 08:30 – 10:30 sati: Tojšići
  • 18:30 –  20:30 sati: Miljanovci

Kalesijski vatrogasci su imali jednu intervenciju u Novom Naselju, Kalesija, gdje su elektroinstalacije izazvale požar na krovu stamnenog objekta.      

Ljekari i medicinski tehničari u službi hitne medicinske pomoći Doma zdravlja Kalesija obavili su 186 pregleda.

U porodilištu UKC-a Tuzla rođeno je osam beba, četiri dječaka i četiri djevojčice. U privatnim porodilištima u Tuzli rođena su dva dječaka.

Radnici KP „Komunalac“ DD Kalesija odvoz smeća danas vrše iz sljedećih naseljenih mjesta:   Barčići, Bukvari, Zulfići i Dedaići, Lipovice, Meškovići, Ibraliči i Šehići, Seljublje, Horozovina, Paraći, Jajići, Zukici, Hrvačići i Brda, Zahirovići.

VEZANE VIJESTI
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

POPULARNO