Ponedjeljak, 22 Aprila, 2024
spot_img
NaslovnicaVijestiKalesijaServisne informacije za srijedu, 03.april 2024. godinu

Servisne informacije za srijedu, 03.april 2024. godinu

Prema informacijama iz MUP-a TK-a, u protekla 24 sata na području našeg kantona evidentirano je izvršenje 9 krivična djela. Dogodilo se 7 saobraćajnih nezgoda, u kojima je jedna osoba lakše povrijeđena, dok se za jedno lice ljekari nisu izjasnil. Zabilježena su dva slučaja narušavanja javnog reda i mira.

Prema podacima iz PS Kalesija u protekla 24 sata na području općine Kalesija evidentirano je izvršenje jednog krivičnih djela. Nije bilo saobraćajnih nesreća, niti narušavanja javnog reda i mira.

Radarska kontrola za 03.04.2024.god.:

11:30 do 13:30 sati: Miljanovci
14:00 do 16:00 sati: Miljanovci-Sarači

Kalesijski vatrogasci nisu imali intervencija.

Ljekari i medicinski tehničari u službi hitne medicinske pomoći Doma zdravlja Kalesija obavili su 44 pregleda.

U porodilištu UKC-a Tuzla rođeno je osam beba, dvije djevojčice i šest dječaka. U privatnim porodilištima na području grada Tuzla rođena je jedna djevojčica.

Radnici KP „Komunalac“ DD Kalesija odvoz smeća danas vrše iz sljedećih naseljenih mjesta: Vukovije Gornje-od piste desno Kehonjina kafana, Mejtefište,  Džafići i Masle, Magistrala Tojšići, Mujdani, Ibralići, Hidani i Babajići,  Prnjavor, Kurtići i Dubnica Donja, Memići – od rijeke Tavna, osnovna škola u Memićima do benziske pumpe Halilović, Šahbazi i Muratovići.   

VEZANE VIJESTI
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

POPULARNO