Subota, 27 Aprila, 2024
spot_img
NaslovnicaVijestiKalesijaKalesijka Sandra Ikanović-Jovičić dobitnica priznanja “Ličnost godine “

Kalesijka Sandra Ikanović-Jovičić dobitnica priznanja “Ličnost godine “

U uvodnom dijelu obratili su se dr.sc. Muhamed Alić, predsjednik Programskog odbora, kao i predstavnici javnih institucija. Predstavljeni su odabrani naučni i stručni radovi koji su objavljeni u Zborniku radova.

Konferencijom su predsjedavali Šemsija Rizvić-Čamdžić, dipl.ecc. i prof.dr. Jovan Sejmenović.

U okviru Foruma BH izvrsnosti dodijeljena su Nacionalna priznanja BH izvrsnosti za 2023. godinu za JU “Komunalno-stambeni fond” Grada Cazina, Termoglas d.o.o. Banovići, Marković d.o.o. Srebrenik i Agenciju za certificiranje halal kvalitete.

Dodijeljena su Nacionalna priznanja Ličnost BH izvrsnosti za 2023. godinu Sandri Ikanović-Jovičić i Alemu Logi iz Sarajeva.

Posebne čestitke dobitnicima priznanja uputio je Ministar za privredu u Vladi ZE-DO kantona Samir Šibonjić.

“Ja sam poptpuno iznenađena činjenicom da sam osvojila ovu nagradu i naravno izuzetno sam sretna i to donosi sa sobom jednu dozu odgovornosti. To je stvarno jedno veliko priznanje za sav moj dosadašnji rad i trud što na projektima sa nevladinim organizacijama što sa institucijama kulture iz cijele Bosne i Hercegovine. Nekako to daje još veću odgovornost da se nastavim truditi što više da nastavim svoj kvalitetan rad i promovisanje obrazovanja i kulture i svih tih pozitivnih priča koje nam trebaju” kazala je Kalesijka Sandra Ikanović-Jovičić sa adresom stanovanja u Brčkom.

(ntv)

VEZANE VIJESTI
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

POPULARNO