Četvrtak, 30 Maja, 2024
spot_img
NaslovnicaServisne informacijeVrijemeZa vikend sunčano vrijeme

Za vikend sunčano vrijeme

Jutros je u Kalesiji i okolnim mjestima sunčano vrijeme, uz umjerenu oblačnost. Temperatura zraka u Kalesiji u 6:30 sati iznosila je 8 stepeni celzija. Prema prognozama Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH danas se u našoj zemlji očekuje sunčano vrijeme, uz malu do umjerenu oblačnost. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 22 i 28°C.

U nedjelju 7.4.2024. u Bosni i Hercegovini sunčano. Vjetar slab sjevernog i sjeveroistočnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 6 i 11°C, na jugu zemlje do 14°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 25 i 30°C.

U ponedjeljak 8.4.2024. u Bosni i Hercegovini sunčano. Vjetar slab istočnog i jugoistočnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 6 i 12°C, na jugu zemlje do 15°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 25 i 30°C.

U utorak 9.4.2024. u Bosni i Hercegovini pretežno sunčano vrijeme. Vjetar slab do umjerene jačine južnog i jugozapadnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 7 i 13°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 25 i 30°C.

BIOMETEOROLOŠKA PROGNOZA ZA SUBOTU, 06.APRIL

Stabilno vrijeme, duži sunčani periodi i porast temperatura zraka, pozitivno će djelovati na većinu populacije. Tegobe kod hroničnih bolesnika i meteoropata će se umanjiti. Poželjno je slobodno vrijeme provesti na otvorenom, po mogućnosti van gradskih sredina. Pri tome, s obzirom na povoljne uslove za produkciju i širenje polena, osjetljive osobe trebaju biti opreznije i izbjegavati staništa alergogenih biljnih vrsta. Sa više svježine, opšta slika će biti ljepša u prvom dijelu dana.

VEZANE VIJESTI
Reklamespot_img

POPULARNO