Za vikend sunčano vrijeme

Jutros je u Kalesiji umjereno oblačno vrijeme, sa maglom. Temperatura zraka u Kalesiji u 6:30 sati iznosila je 7 stepeni celzija. Prema prognozama Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH danas se u našoj zemlji očekuje sunčano vrijeme. Prije podne po kotlinama i uz riječne tokove u Bosni sa maglom i niskom oblacima. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 18 i 24, na jugu zemlje do 26 stepeni.

PROGNOZA VREMENA ZA 30.10.2022 (Nedjelja)., U Bosni i Hercegovini pretežno sunčano vrijeme. Dio prijepodneva po kotlinama i uz riječne tokove sa maglom i niskim oblacima. Vjetar slab sjevernog i sjeveroistočnog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između 5 i 10, na jugu do 14, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 19 i 24, na jugu do 26 stepeni.

PROGNOZA VREMENA ZA 31.10.2022 (Ponedjeljak)., U Bosni i Hercegovini pretežno sunčano vrijeme. Dio prijepodneva po kotlinama i uz riječne tokove sa maglom i niskim oblacima. Vjetar slab sjevernog i sjeveroistočnog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između 6 i 10, na jugu zemlje do 15, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 18 i 24, na jugu zemlje do 26 stepeni.

PROGNOZA VREMENA ZA 1.11.2022 (Utorak)., U Bosni i Hercegovini sunčano vrijeme. Dio prijepodneva po kotlinama i uz riječne tokove sa maglom i niskim oblacima. Jutarnja temperatura zraka većinom između 6 i 10, na jugu zemlje do 15, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 18 i 24, na jugu zemlje do 26 stepeni.

BIOMETEOROLOŠKA PROGNOZA ZA SUBOTU, 29.OKTOBAR

Nastavlja se period povoljnijih biometeoroloških prilika. Sunčano i stabilno vrijeme, pozitivno će djelovati na većinu ljudi, a hronični bolesnici i meteoropate ne bi trebali imati jačih tegoba. Moguće je, da u prijepodnevnim satima magla uzrokuje manje probleme osjetljivim osobama. Poželjno je slobodno vrijeme provesti na otvorenom


Comments

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *