Prijepodne u BiH umjereno do pretežno oblačno vrijeme sa slabom kišom

U Kalesiji i okolnim mjestima jutros je umjereno oblačno. Temperatura u 7 sati iznosila je 18 stepeni.

Danas u Bosni i Hercegovini umjereno do pretežno oblačno vrijeme sa slabom kišom u sjevernim, istočnim i južnim područjima, uglavnom prije podne. Tokom dana, slabih padavina može bit jos samo na jugu i jugozapadu. U ostalim dijelovima nešto manje oblačnost i bez padavina. Vjetar slab sjevernog smjera. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 23 i 30 stepeni.

PROGNOZA VREMENA ZA 3.07.2023 (Ponedjeljak)., U Bosni i Hercegovini sunčano uz malu do umjerenu oblačnost. Razvojem oblačnosti, ponegdje na jugozapadu može pasti i malo kiše. Vjetar slab sjevernog i sjeveroistočnog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između 12 i 17, na jugu zemlje do 19, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 26 i 32 stepena.

PROGNOZA VREMENA ZA 4.07.2023 (Utorak)., malo do umjereno oblačno i sunčano vrijeme. Tokom dana, razovojem oblačnosti sa kišom, pljuskovima i grmljavinom u Bosni. U Hercegovini bez padavina. Jutarnja temperatura zraka većinom između 16 i 22, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 24 i 32 stepena.

PROGNOZA VREMENA ZA 5.07.2023 (Srijeda)., malo do umjereno oblačno i sunčano vrijeme. Razvojem oblačnosti sa kišom, pljuskovima i grmljavinom u Bosni. U Hercegovini bez padavina. Jutarnja temperatura zraka većinom između 16 i 22, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 24 i 32 stepena.


Comments

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *