Danas sunčano vrijeme

Jutros je u Kalesiji prohlano jutro sa maglom. Temperatura zraka u Kalesiji u 6:30 sati iznosila je 2 stepena. Prema prognozama Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH danas se u našoj zemlji očekuje pretežno sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost. U jutarnjim satima po kotlinama Bosne magla. Poslije podne u većem dijelu Bosne porast oblačnosti. Najviša dnevna temepratura od 11 do 16, na jugu do 18 stepeni.

PROGNOZA VREMENA ZA 4.01.2023 (Srijeda)., jutro pretežno oblačno, uz djelimično razvedravanje tokom dana. Jutarnja temperatura od 2 do 8, na jugu do 10, a najviša dnevna od 8 do 14, na jugu do 16 stepeni.

PROGNOZA VREMENA ZA 5.01.2023 (Četvrtak)., umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Po kotlinama i uz riječne tokove sa maglom i niskim oblacima. Tokom dana, smanjenje oblačnosti i sunčanije. Jutarnja temperatura od 2 do 8, na jugu do 10, a najviša dnevna od 8 do 15 stepeni.

PROGNOZA VREMENA ZA 6.01.2023 (Petak)., sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost. Po kotlinama i uz riječne tokove sa maglom i niskim oblacima. Jutarnja temperatura od 2 do 8, na jugu do 10, a najviša dnevna od 9 do 16 stepeni.

BIOMETEOROLOŠKA PROGNOZA ZA UTORAK, 3.JANUAR

Uz povoljne biometeorološke prilike većina ljudi će se osjećati bolje. Tokom jutarnjih sati će biti svježe, sa mogućim zadržavanjem magle po kotlinama, stoga bi hronični bolesnici trebali reducirati kretanje u ovom periodu. Sa odmicanjem dana će doći do porasta temperatura i biće ugodnije.


Comments

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *