Srijeda, 24 Jula, 2024
spot_img

Danas sunčano vrijeme

Jutros je u Kalesiji sunčano vrijeme. Temperatura zraka u Kalesiji u 7:30 sati iznosila je -1 stepen. Prema prognozama Federalnog hidrometeorološkog zavoda danas se u našoj zemlji očekuje pretažno sunčano vrijeme. Dio prijepodneva, po kotlinama Bosne, sa maglom. Vjetar slab južni i jugozapadni. Dnevna temperatura od 10 do 16 °C.

PROGNOZA VREMENA ZA 17.02.2023 (Petak)., u Bosni umjereno oblačno. U Hercegovini nešto sunčanije. Po kotlinama i uz riječne tokove sa maglom i niskim oblacima. Ponegdje u jugozapadnim područjima može pasti i malo kiše. Jutarnja temperatura od -2 do 4, na jugu do 6, a dnevna od 8 do 13, na jugu zemlje do 16 stepeni.

PROGNOZA VREMENA ZA 18.02.2023 (Subota)., u Bosni umjereno oblačno, a u Hercegovini sunčano. Po kotlinama i uz riječne tokove moguća je magla i niska oblačnost. Jutarnja temperatura od -1 do 4, na jugu do 6, a dnevna od 8 do 13, na jugu zemlje do 16 stepeni.

BIOMETEOROLOŠKA PROGNOZA ZA ČETVRTAK, 16.FEBRUAR

Biometeorološka prognoza je povoljna. Stabilnije vrijeme, praćeno dužim sunčanim intervalima i porastom temperatura, pozitivno će djelovati na raspoloženje većine ljudi. Tegobe kod osjetljivih osoba djelimično će se umanjiti. Tokom jutra i večeri preporučljivo je biti oprezniji i posvetiti pažnju prikladnom odijevanju, a boravak na otvorenom, po mogućnosti prilagoditi toplijem dijelu dana.

POVEZANI ČLANCI
spot_img

Popularno