Prvi rođendan MEGA Diskonta Ilidža označava i godišnjicu dolaska MEGA Diskonta u Kanton Sarajevo

Tačno u podne, rezanjem torte i podjelom kupcima, obilježen je prvi rođendan MEGA Diskonta Ilidža, čime je obilježena ujedno i godišnjica dolaska MEGA Diskonta u Kanton Sarajevo.

Uz mnogobrojna sniženja, gratis kupovine za svakog 100-tog kupca, posebni popust od 10 posto, rođendansko slavlje nastavljeno je i uz degustaciju Classy proizvoda, robne marke visokokvalitetnih proizvoda po pristupačnim cijenama, namjenski proizvedenih za Mega Diskont, prvi domaći diskont otvoren na ovim prostorima.

U Kantonu Sarajevo posluju ukupno 4 Mega Diskonta, od ukupno 50 maloprodajnih jedinica koje posluju u sastavu Yimor Grupe. U ponudi se nalazi gotovo 6.000 artikala i više od 600 brendova, kako iz Bosne i Hercegovine, tako i iz inostranstva.

Zlatko Oršolić, vlasnik i direktor Yimor Grupe, koja posluje od 1989. i u kojoj je više od 800 zaposlenih, ističe kako je misija kompanije stalno proširivati ponudu i snažno podržati domaću privredu i domaću proizvodnju. Širenje i otvaranje novih maloprodajnih objekata bit će nastavljeno, kako u Kantonu Sarajevu tako i u cijeloj Bosni i Hercegovini u cijeloj 2024. godini. Najavljuje i početak rada prve tvornice sladoleda u BiH, koja će poslovati u sklopu Yimor Grupe, pod brendom MAGIC ICE, pod kojim će imenom biti tržištu uskoro predstavljeni i visokokvalitetni sladoledi.

Strategija Mega Diskonta jest i bit će podrška i promocija domaće proizvodnje u Bosni i Hercegovini.


Comments

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *