Četvrtak, 18 Aprila, 2024
spot_img
NaslovnicaVijestiTuzlanski kantonBingo se do kraja godine odriče marže na hranu za bebe

Bingo se do kraja godine odriče marže na hranu za bebe

Kompanija Bingo pokreće akciju „Bingo za bebe“ kroz koju se u potpunosti odriče marže za sve proizvode iz kategorije hrane za bebe. Akcija Bingo za bebe! počinje u aprilu i trajat će do kraja 2023. godine, a obuhvata sljedeće kategorije proizvoda: hrana za bebe, kašice i sokovi za bebe, te voda za bebe.

„Akcijom „Bingo za bebe“  želimo pružiti podršku svim roditeljima koji se susreću sa izazovima ali i srećom roditeljstva. Vjerujem da smo svi svjesni demografskih izazova sa kojima se naša zemlja suočava, a naša trajna odluka je da u fokusu našeg društveno odgovornog djelovanja bude porodica. Projekat je značajna investicija i vjerujem da će ova akcija biti važna poruka ohrabrenja lokalnim zajednicama, kojima je kompanija Bingo, kao najveći domaći maloprodajni lanac trgovina, sve ove godine nastojala obezbijediti najbolji omjer kvalitete i cijene“ istakao je Edin Ibrahimović, Izvršni direktor za biznis operacije kompanije Bingo.

Akcija „Bingo za bebe!“, prva takve vrste u BiH tokom koje će se određene kategorije proizvoda prodavati sa 0% marže, predstavlja još jedan primjer posvećenosti kompanije Bingo kupcima u BiH, koji su u fokusu njenog djelovanja i poslovanja već 30 godina.

VEZANE VIJESTI
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

POPULARNO