Četvrtak, 18 Jula, 2024
spot_img
NaslovnicaVijestiTuzlanski kantonTuzla uskoro dobija punkt na kojem će moći donirati odjeću i obuću...

Tuzla uskoro dobija punkt na kojem će moći donirati odjeću i obuću za socijalno ugrožene građane

Tuzla će uskoro dobiti punkt na kojem će moći donirati odjeću i obuću za socijalno ugrožene građane.

Punkt će biti napravljen zahvaljujući organizaciji Pomozi.ba.

U saradnji sa kompanijom A2B Express u narednom periodu ćemo otvoriti nekoliko prihvatnih mjesta za ovakve donacije, a prva na redu je Tuzla. Svakog petka na adresi Branilaca BiH 11 u terminu od 11 do 15 sati građani će moći donirati do deset kilograma odjeće i obuće. Hrana, lijekovi, namještaj i ostale stvari neće moći biti donirani.

A2B će prikupljene donacije redovno transportovati do Pomozi.ba, nakon čega ćemo mi pripremiti donacije za kategorije stanovništva u potrebi.
“Sa zadovoljstvom najavljujemo ovu saradnju koja će omogućiti brže i učinkovitije prikupljanje pomoći za one kojima je najpotrebnija, te od srca zahvaljujemo kompaniji A2B koja se i na ovaj način priključila našoj humanoj misiji!

Ova akcija besplatne dostave donacija za Pomozi.ba, osim što poziva sve humane ljude širom BiH koji nemaju način da svoje donacije uruče ovoj humanitarnoj organizaciji, označava početak dugoročnog partnerstva u kojem će A2B biti na usluzi za različite projekte tokom godine te u sklopu mnogobrojnih aktivnosti koje organizuje Pomozi.ba.” – saopćeno je.

Radio Feral/RTV Slon

POVEZANI ČLANCI
spot_img

Popularno