Ponedjeljak, 15 Jula, 2024
spot_img
NaslovnicaVijestiKalesijaKoncert Šejle Zonić 1. augusta na “Kalesijskom ljetu”

Koncert Šejle Zonić 1. augusta na “Kalesijskom ljetu”

Već godinama se u Kalesiji tokom juna, jula i avgusta održava manifestacija “Kalesijsko ljeto”.

Tokom ljetnih mjeseci ovu manifestaciju posjete stotine građana, organizacija nadmaši sva očekivanja, a Kalesija doživi pravo osvježenje uz organizaciju brojnih kulturnih, sportskih i zabavnih sadržaja.

Fahrudin Sinanović, direktor BKC “Alija Izetbegović” Kalesija ove godine najavljuje bogat i sadržajan kulturno-zabavni program.

“Bit će kvalitetnog kulturno-zabavnog programa, za sve uzraste i za svačije ukuse, od predstava za djecu, koncerata, smotre folklora…Pripremili smo i dosta sportskih aktivnosti, te Ljetni sajam knjige.”, kazao je Sinanović za portal ntv. ba.

Kada je u pitanju “Kalesijsko ljeto” pripreme su u toku, kako bi organizacija prošla u najboljem redu.
“Kalesijsko ljeto” je prepoznatljiva kultna manifestacija, koja drži kontinuitet u trajanju, sadržaju, posjeti, a koja je namijenjena ljubiteljima pisane riječi, umjetnicima, djeci, svim građanima.

Sinanović je za ntv.ba otkrio ekskluzivu šta nas očekuje ovog ljeta u Kalesiji, te najavio koncert Šejle Zonić, koja je za kratko vrijeme stekla veliku popularnost u regiji.

1. avgusta u Kalesiji gostuje Šejla Zonić, takmičarka u regionalnom muzičkom takmičenju “Zvezde Granda”, a koja je postala jedna od omiljenih finalistica takmičenja. Šejla je svojim talentom za muziku oduševila publiku i stekla veliku popularnost na našim prostorima.

Radio FeraL/NTV Portal

POVEZANI ČLANCI
spot_img
spot_img

Popularno