Petak, 29 Marta, 2024
spot_img
NaslovnicaVijestiKalesijaServisne informacije za srijedu, 23.novembar 2022.godine

Servisne informacije za srijedu, 23.novembar 2022.godine

Prema informacijama iz MUP-a TK-a, u protekla 24 sata na području našeg kantona evidentirano je izvršenje 6  krivičnih djela. Dogodilo se 6 saobraćajnih nezgoda. U tri nezgode pričinjena je samo materijalna šteta. Jedna osoba je lakše povrijeđena, a za tri osobe ljekari se nisu izjasnili o stepenu povreda. Nije bilo narušavanja javnog reda i mira.

Prema podacima iz PS Kalesija, na području općine Kalesija u protekla 24 sata dogodila se jedna saobraćjna nesreća u centru Kalesije u kojoj nije bilo povrijeđenih lica. Nije bilo krivičnih djela, niti narušavanja javnog reda i mira.

Radarska kontrola za 23.11.2022:

– 09:00 – 10:00 h – Dubnica – Prnjavor

– 15:00 – 16:00 h – Miljanovci – Rainci

Kalesijski vatrogasci nisu imali intervencija.  

Ljekari i medicinski tehničari u službi hitne medicinske pomoći Doma zdravlja Kalesija obavili su 42 pregleda.

U protekla 24 sata u porodilištu UKC-a Tuzla rođene su tri bebe, dva dječaka i jedna djevojčica. U privatnim porodilištima na području Tuzle rođene su dvije djevojčice.

Radnici KP „Komunalac“ DD Kalesija odvoz smeća danas vrše iz sljedećih naseljenih mjesta: – Vukovije Gornje-od piste desno Kehonjina kafana, Mejtefište,  Džafići i Masle, Magistrala Tojšići, Mujdani, Ibralići, Hidani i Babajići,  Prnjavor, Kurtići i Dubnica Donja, Memići – od rijeke Tavna, osnovna škola u Memićima do benziske pumpe, Halilović, Šahbazi i Muratovići

VEZANE VIJESTI
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

POPULARNO