Utorak, 23 Jula, 2024
spot_img
NaslovnicaVijestiKalesijaServisne informacije za srijedu, 1.februar 2023.godine

Servisne informacije za srijedu, 1.februar 2023.godine

Prema informacijama iz MUP-a TK-a, u protekla 24 sata na području našeg kantona evidentirano je izvršenje 7 krivičnih djela. Dogodilo se 12 saobraćajnih nezgoda, u kojima je jedna osoba teže povrijeđena, šest lica je zadobilo lakše povrede, dok se o stepenu povrede ljekari nisu izjasnili za jednu osobu. Zabilježen je jedan slučaj narušavanja javnog reda i mira.

Prema podacima iz PS Kalesija, na području općine Kalesija u protekla 24 sata nije bilo krivičnih djela, saobraćajnih nesreća, niti narušavanja javnog reda i mira.    

Radarska kontrola za 1.2.2023.god.

– 09:00 – 10:00 – Petrovice Gornje (Regionalni put)

– 14:00 – 14:50 – Kalesija centar – Ulica žrtava genocida u Srebrenici

Kalesijski vatrogasci nisu imali intervencija.

Ljekari i medicinski tehničari u službi hitne medicinske pomoći Doma zdravlja Kalesija obavili su 45 pregleda.

U porodilištu UKC-a Tuzla rođeno je devet beba, pet djevojčica i četiri dječaka. U privatnim porodilištima u Tuzli rođen je jedan dječak.

Radnici KP „Komunalac“ DD Kalesija odvoz smeća danas vrše iz sljedećih naseljenih mjesta: – Vukovije Donje od piste lijeva strana, stadion, farma, Dukići, Soklovići i Jukanovići, Hrasno Gornje, Hrasno Donje, Brdo, Babina Luka i Kavgara, Rainci Donji od raskrsnice Rainci Gornji do Ciglane – Hrastovi ,Tubići, Novo Naselje, Magistralni put do Prnjavora (Huremi) i Ulica Senada Požegića

POVEZANI ČLANCI
spot_img

Popularno