Četvrtak, 7 Decembra, 2023
spot_img
NaslovnicaVijestiKalesijaServisne informacije za četvrtak, 6.april 2023.godine

Servisne informacije za četvrtak, 6.april 2023.godine

Prema informacijama iz MUP-a TK-a, u protekla 24 sata na području našeg kantona evidentirano je  izvršenje šest krivičnih djela. Dogodile su se 4 saobraćajne nezgode u kojima je jedna osoba lakše povrijeđena. Zabilježen je jedan slučaj narušavanja javnog reda i mira.

Prema podacima iz PS Kalesija, na području općine Kalesija u protekla 24 sata evidentirano je izvršenje jednog krivičnog djela, provala u porodičnu kuću u Dubnici. Nije bilo saobraćajnih nesreća, niti narušavanja javnog reda i mira.

Radarska kontrola za 6.4.2023.god.

– 09:00 – 11:00 – Miljanovci – Sarači    

– 14:00 – 16:00 – Rainci – Međaš

Kalesijski vatrogasci nisu imali intervencija.     

Ljekari i medicinski tehničari u službi hitne medicinske pomoći Doma zdravlja Kalesija obavili su 47 pregleda.

U porodilištu UKC-a Tuzla rođene su četiri dječaka. U privatnim porodilištima u Tuzli rođena su dva dječaka i jedna djevojčica. Radnici KP „Komunalac“ DD Kalesija odvoz smeća danas vrše iz sljedećih naseljenih mjesta: Vukovije Gornje –mezarje, Subašići, Ćive, Masle II, Hadžići u Petrovicama, MZ Tojšići – Centar,  Tojšići Gornji do Hidana i žutog mosta kod  pijace, Dubnica Gornja do Bijeljevca i Robne kuće Centar, Memići – od rijeke Tavna, osnovna škola u Memićima do benziske pumpe, Halilović, Šahbazi i Muratovići

VEZANE VIJESTI
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

POPULARNO