Nedjelja, 10 Decembra, 2023
spot_img
NaslovnicaVijestiKalesijaServisne informacije za četvrtak, 23.mart 2023.godine

Servisne informacije za četvrtak, 23.mart 2023.godine

Prema informacijama iz MUP-a TK-a, u protekla 24 sata na području našeg kantona evidentirano je izvršenje pet krivičnih djela. Dogodile su se dvije saobraćajne nezgode, u kojima je povrijeđena jedna osoba a ljekari se nisu izjasnili o stepenu povreda. Zabilježen je jedan slučaj narušavanja javnog reda i mira.

Prema podacima iz PS Kalesija, na području općine Kalesija u protekla 24 sata evidentirano je izvršenje dva krivična djela, teške krađe u Dubnici i Prnjavoru. Nije bilo saobraćajnih nesreća niti narušavanja javnog reda i mira.   

Radarska kontrola za 23.3.2023.god.

– 08:00 – 10:00 – Dubnica – Prnjavor   

– 14:00 – 16:00 – Miljanovci – Rainci

Kalesijski vatrogasci nisu imali intervencija.

Ljekari i medicinski tehničari u službi hitne medicinske pomoći Doma zdravlja Kalesija obavili su 51 pregled.

U porodilištu UKC-a Tuzla rođeno je sedam beba, četiri djevojčice i tri dječaka. U privatnim porodilištima u Tuzli rođena su dva dječaka.

Radnici KP „Komunalac“ DD Kalesija odvoz smeća danas vrše iz sljedećih naseljenih mjesta: Vukovije Donje-od Kehonjine kafane desno, Jutel desno, džamija, škola, stanica, Herići, mezarje, Zenuni, Telica, Kikači Centar,  Kikači Gornjii, Ćivića Brdo, Kundakovići i Spreče, Rainci Gornji od raskršća za Šehiće do Begove pekare, Tubići, Novo Naselje, Magistralni put do Prnjavora (Huremi) i Ulica Senada Pozegića.

VEZANE VIJESTI
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

POPULARNO