Šefik Imamović zakazao prozivku fudbalera Bosne iz Kalesije

Nakon dvomjesečne pauze, fudbaleri Bosne iz Kalesije započet će pripreme za nastavak sezone u Drugoj nogometnoj ligi FBiH  „Sjever“. Šefik Imamović, šef stručnog štaba FK Bosna Kalesija, zakazao je prozivku fudbalera za subotu, 27.januara u 17 sati.

Imamović će na raspolaganju imati većinu igrača koji su nastupali tokom jesenjeg dijela sezone, a kalesijskom drugoligašu su pristupili napadač Amar Hadžić koji dolazi iz sarajevskog Željezničara i bočni igrači braća Almir i Admir Hasanović, koji su do sada nastupali za FK Memići.   

U sklopu priprema za početak proljetnog dijela sezone stručni štab FK Bosna je dogovorio odigravanje i nekoliko prijateljskih utakmica: Slatina Bašigovci (10.ili 11.februar), Drina Zvornik (17.februar) i Radnički Lukavac (25.februar), Mladost 78 Vukovije Donje (2.mart) i Mladost Živinice Gornje (9.mart).

Podsjećamo, fudbaleri Bosne su prvi dio sezone u Drugoj ligi FBiH „Sjever“ završili na četvrtoj poziciji na tabeli sa 27 bodova. Proljetni dio sezone počinje 16. i 17. marta 2024.godine.

(Radio Feral)


Comments

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *