Ponedjeljak, 15 Jula, 2024
spot_img
NaslovnicaVijestiKalesijaBKC Kalesija: Promocija knjige "Sretne misli" autorice prof.Alme Taletović

BKC Kalesija: Promocija knjige “Sretne misli” autorice prof.Alme Taletović

U utorak, 9.7.2024. u organizaciji Udruženja “Snaga nezavisne žene”, s početkom u 18:00 sati, održat će se promocija knjige “Sretne misli” i predavanje na temu: “Vaš mozak stvara vašu realnost” autor i predavač je prof. Alma Taletović. Predavanje i promocija bit ce u kalesijskoj “Gradskoj biblioteci”.

Alma Taletović je profesorica, spisateljica, influenserica i motivacijski govornik – predavač, certificirani NLP Trener i NLP life coach. Rođena je u Tuzli, gdje je diplomirala na Filozofskom fakultetu, na Odsjeku za bosanski jezik i književnost. Trenutno radi kao profesorica u Krajini. Dobitnica je mnogih priznanja za rad u prosvjeti, kao i Općinskog priznanja za doprinos na polju kulture i prosvjete.

Autorica je pet knjiga: “Smiraj duše”, “Sretni ljudi”, “Sretna žena”, “Lirik” i “Sretne misli”. Njeni nastupi širom Bosne izazivaju veliku pažnju publike.

“Uzimajući u obzir važnost brige o mentalnom zdravlju i činjenice da se sve veći broj žena bori sa tim izazovom, vjerujemo da će svaka od prisutnih žena pronaći odgovor o utjehu na problem koji ih mori, uglavnom godinama,” kažu organizatori predavanja i promocije knjige.

Također,pozivaju sve zainteresovane da svojim dolaskom uveličaju događaj.

POVEZANI ČLANCI
spot_img
spot_img

Popularno