Nedjelja, 10 Decembra, 2023
spot_img

Danas sunčano vrijeme

Jutros u Kalesiji i okolnim mjestima sunčano vrijeme. Temperatura zraka u Kalesiji u 6:30 sati iznosila je 6 stepeni celzija Prema prognozama Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH danas se u našoj zemlji očekuje pretežno sunčano vrijeme. Vjetar slab južnog smjera. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 17 i 23°C.

U petak, 24.03.2023., u Bosni i Hercegovini će preovladavati pretežno sunčano vrijeme. Jače naoblačenje sa zapada se očekuje tokom noći na subotu. Vjetar slab do umjerene jačine južnog i jugozapadnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 3 i 8°C, na jugu do 11°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 18 i 24°C.

U subotu, 25.03.2023., u Bosni pretežno oblačno vrijeme sa kišom i pljuskovima. U Hercegovini sunčanije uz umjerenu naoblaku. Vjetar slab do umjerene jačine zapadnog i jugozapadnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 5 i 10°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 15 i 20°C.

U nedjelju, 26.03.2023., u Bosni i Hercegovini sunčano uz umjerenu oblačnost. Jače naoblačenje koje će usloviti kišu se očekuje tokom noći na ponedjeljak. Vjetar slab do umjerene jačine južnog i jugozapadnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 1 i 5°C, na jugu zemlje do 8°C . Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 14 i 19°C.

BIOMETEOROLOŠKA PROGNOZA ZA ČETVRTAK, 23.MART

Biometeorološka prognoza je povoljna, što će pozitivno djelovati na većinu populacije. Obzirom da će tokom jutra biti svježije, hronični bolesnici trebaju biti malo oprezniji prilikom boravka na otvorenom, te povesti brigu o prikladnom odijevanju. Sa odmicanjem dana ugodnije, uz duže sunčane intervale i porast temperatura.

VEZANE VIJESTI
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

POPULARNO