Ponedjeljak, 15 Jula, 2024
spot_img
NaslovnicaEkonomija / BiznisBingo Group: 9.000 paketića, za 9.000 dječjih osmjehaPonosni na sve što radimo!

Bingo Group: 9.000 paketića, za 9.000 dječjih osmjeha
Ponosni na sve što radimo!

Noćas će sa najvišeg krova hučati glasno pametna sova:
„Igre da igraš, i veselo skitaš, a nešto kad ne znaš uvijek hrabro da pitaš.
Da duboko razmišljaš i čuda stvaraš i uvijek se lijepim stvarima nadaš.
I ne zaboravi ono što je, naravno, glavno da u nevolji drugu pomogneš rado.
Čujte sva djeco, ispod nebeskog krova,
Sretna vam bila Godina nova!“

Ovim stihovima, najljepše novogodišnje želje poželjelo je 9.000 uposlenika Bingo Group, za 9.000 djece koja odrastaju u teškim okolnostima. Uz riječi podrške, poslali su i 9.000 paketića, koje su vrijedno pakovali posljednjih dana.

Kako bi radost darivanja posjetila domove što više porodica, svoje snage Bingo Group udružio je sa 13 partnerskih organizacija, koje su posvećene istom cilju. Partnerske organizacije, koje će osigurati da radost stigne na vrata 9.000 djece su: Pomozi.ba, Ruku na srce, Mozaik prijateljstva, Srce za djecu, Srcem za Podrinje, Djeca djeci, Venus Amica, Horizont 2006, JU Dom Rada Vranješević Banja Luka, Dom za djecu bez roditeljskog staranja Sarajevo, JU Dom-porodica Zenica, Dom za djecu bez roditeljskog staranja Tuzla i Dječiji dom Mostar.

„Iza nas je mnogo projekata, ali čini nam se da je ovaj najljepši, jer ne postoji ništa vrjednije od dječjeg osmijeha. Ponosni smo na mnogo toga, ali najviše na udružene snage Bingo Group, vrijedne ruke naših uposlenika i partnerskih organizacija, koje će učiniti da djeca koja odrastaju pod teškim uvjetima, osjete stvarnu radost novogodišnjih praznika. Ovo je vrijeme u kojem dijelimo sreću, a svoju radost pronalazimo u radosti drugoga.” – izjavila je Ljiljana Kunosić, izvršna direktorica Bingo Group

POVEZANI ČLANCI
spot_img
spot_img

Popularno